CherryLady Mugol
Liczba postów : 6 Data rejestracji : 31/05/2008 Age : 33
Hogwart student Hogwart's home: Magick lvl: (100/100)
| Temat: CherryLady - podanie Nie Cze 01, 2008 5:20 pm | |
| 1. Twój nick?CherryLady 2. Twój blog?*www.cinema.blog.onet.pl3. Ile czasu prowadzisz bloga?niedługo 4. Opisz krótko swoją stronę (5-6 zdań):Tak jak już napisałam prowadzę bloga niedługo. Jego tematem są gwiazdy kina. Jak na razie mam 2 notki...nie wiem czy mi dobrze idzie. Jak chcecie to zerknijcie. I oczywiście dajcie jakiś komentarz. I to na tyle. 5. Twój wiek? Tylko szczerze!17 i troszkę 6. Ile czasu poświęcasz na bloga?około godziny 7. Miałeś/masz jakieś inne blogi? Możesz o nich opowiedzieć? (nieobowiązkowe)nie miałam wcześniej bloga 8. Dlaczego chcesz należeć do naszego klubu - czemu akurat tutaj?Przyjaciółka mi poleciła....a że nie mam nic innego do roboty na kompie to padło na was. Czyli jednym słowem...z nudów. 9. Skąd dowiedziałeś się o istnieniu klubu? (adres www lub nick osoby)Lady Carmen 10. Czy jesteś w stanie aktywnie uczestniczyć w życiu Klubu Ślimaka?Jak o nim nie zapomnę i będę miała czas to chyba tak 11. Kontakt?Jest na moim blogu 12. Weź kamień: złoty, srebrny, rubinowy lub przezroczysty.przezroczysty 13. Wybierz broń: miecz, buława, łuk lub nóż.łuk 14. Wybierz fiolkę: biały gaz, pulsująca ciemna ciecz, jasna glina lub tajemnicza czarna mgła.tajemnicza czarna mgła 15. Na znak, że zapoznałeś się z regulaminem napisz, jaki był ostatni podpunkt. Czego dotyczył?Mówi, że podobieństwo forum do sekty jest przypadkowe | |
|
Deatis The Slug Club's Goddess
Liczba postów : 233 Data rejestracji : 20/04/2008 Age : 32 Skąd : z Artane
Hogwart student Hogwart's home: Slytherin Magick lvl: (550/1000)
| Temat: Re: CherryLady - podanie Nie Cze 01, 2008 10:32 pm | |
| Podanie napisane poprawnie, ładnie i konkretnie. Blog też śliczny i dobrze prowadzony Ja jestem za | |
|
Lady Carmen The Slug Club's Goddess
Liczba postów : 140 Data rejestracji : 22/04/2008 Age : 39 Skąd : Costa Brava
Hogwart student Hogwart's home: Gryffindor Magick lvl: (100/100)
| Temat: Re: CherryLady - podanie Wto Cze 03, 2008 7:35 pm | |
| jestem ZACieszę się, że w końcu udalo Ci się poprawnie zarejestrować | |
|
Fleur The Slug Club's Goddess
Liczba postów : 163 Data rejestracji : 20/04/2008 Skąd : Marseille [France]
Hogwart student Hogwart's home: Hufflepuff Magick lvl: (1000/1000)
| Temat: Re: CherryLady - podanie Czw Cze 05, 2008 7:41 pm | |
| Ja również jestem ZA | |
|
Deatis The Slug Club's Goddess
Liczba postów : 233 Data rejestracji : 20/04/2008 Age : 32 Skąd : z Artane
Hogwart student Hogwart's home: Slytherin Magick lvl: (550/1000)
| |
Sponsored content
| Temat: Re: CherryLady - podanie | |
| |
|