The Slug Club
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Nagle jakaś ksiązka spadła na ziemię z regału, a echo rozniosło się po całym pomieszczeniu. Zamarłeś. Zacząłeś nasłuchiwać czujnie, z sercem w gardle. Czekałeś na odgłos czyiś kroków, na szelest oddechu.. lecz nie usłyszałeś nic i wtedy zobaczyłeś napis:

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Lady Carmen - podanie (przykład)

Go down 
AutorWiadomość
Lady Carmen
The Slug Club's Goddess
Lady Carmen

Liczba postów : 140
Data rejestracji : 22/04/2008

Hogwart student
Hogwart's home: Gryffindor
Magick lvl Magick lvl:
Lady Carmen - podanie (przykład) Left_bar_bleue100/100Lady Carmen - podanie (przykład) Empty_bar_bleue  (100/100)

Lady Carmen - podanie (przykład) Empty
PisanieTemat: Lady Carmen - podanie (przykład)   Lady Carmen - podanie (przykład) EmptyCzw Maj 22, 2008 10:19 pm

1. TWÓ NICK?
Lady Carmen
2. TWÓJ BLOG?
http://pharry.blog4u.pl
3. ILE CZASU PROWADZISZ BLOGA?
Ten - ponad rok
4. OPISZ SWÓJĄ STRONĘ:
Jest to moja własna wersja siódmej części Harry’ego Pottera. Uważam, że całkiem dobrze sobie radzę Very Happy Staram się pisać często, ale głownie noty pojawiają się co 3 tyg. Miałam sześciomiesięczną przerwę w pisaniu. Na szczęście wróciłam do mojego hobby. Muzyka zamieszczona na blogu pochodzi z głębi mojego dysku D, a grafikę wykonuję sama. Uważam, że nie wychodzi mi najgorzej, a poza tym każda inna osoba zrobi szablon tak, że nie będzie mi się podobał. Cóż mogę jeszcze powiedzieć? Zapraszam serdecznie Smile
5. TWÓJ WIEK? TYLKO SZCZERZE!
Sexy17 Very Happy
6. ILE CZASU POŚWIĘCASZ NA BLOGA?
Każdą wolną chwilę, czyli dużo hehe
7. MIAŁAŚ/EŚ WCZEŚNIEJ JAKIEŚ BLOGI? MOŻESZ O NICH OPOWIEDZIEĆ? (nieobowiązkowe)
Miałam http://lady-carmen-incalculable-nox.blog.onet.pl Skończyłam go już jakiś czas temu. Otwarcie powiem, że zakończenie wyszło mi kiczowate, ale początek oraz środek jest zabawny. Po dziś dzień wchodzę tam i czytam jakiś rozdział śmiejąc się do bólu hehe A o innych, bo takowe też posiadam, nie ma co mówić, bo nie są warte uwagi… opuszczone, zaniedbane…
8. DLACZEGO CHCESZ NALEŻEĆ DO NASZEGO KUBU - czemu akurat tutaj?
Ponieważ jestem Waszą przyjaciółką, a poza tym nie mam co robić. Przyjemnie jest założyć jakąś sektę (ofc joke) hehe
9. SKAD DOWIEDZIAŁEŚ SIĘ O ISTNEINIU KLUBU? (adres www lub nick osoby)
A już nie wiem kto to był… chyba Deatis… albo Fleur… nie pamiętam dokładnie. Noc była wyczerpująca Very Happy
10. Czy jesteś w stanie aktywnie uczestniczyć w życiu Klubu Ślimaka?
Oczywiście, że tak Smile
11. Kontakt?
Znajdziesz w dalszej części forum Smile
12. Weź kamień: złoty, srebrny, rubinowy lub przezroczysty.
złoty
13. Wybierz broń: miecz, buława, łuk lub nóż.
nóż
14. Wybierz fiolkę: biały gaz, pulsująca ciemna ciecz, jasna glina lub tajemnicza czarna mgła.
tajemnicza czarna mgła
15. Na znak, że zapoznałeś się z regulaminem napisz, jaki był ostatni podpunkt. Czego dotyczył?

Mnie się pytasz?! Wink
Powrót do góry Go down
http://ladycarmen.blog4u.pl

Lady Carmen - podanie (przykład)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Kareitar Crimson-podanie
» *(Prawdziwa biografia Lady Carmen)*
» CherryLady - podanie
» cosmo12-podanie